2011. június 23., csütörtök

Születésnap...:)


Éppen 2011. június 21-én ünnepelte blogom első szülinapját. Szerettem volna aznap megírni ezt a bejegyzést, de kicsit késtem vele más munkák miatt.

Gondoltam, ez alkalomból mesélek arról, miért is kezdtem blogot írni...
Kezdetben fogalmam sem volt, hogyan kell egy internetes naplót létrehozni és vezetni. Magamtól kikísérleteztem, elsőre nem is nyerte el külsőre azt a formát, amit igazán szerettem volna. Egyszerűen az volt a célom, hogy megjelenítsem képes formában azt, amivel foglalkozok. Így bárki hamar betekintést nyerhetett például a rajzaimba, mesegrafikáimba vagy épp rajz tanári munkámba. Szerencsés is vagyok, hiszen ez által ajánlottak nekem egy művészeti iskolában állást, amivel nagy lehetőséghez jutottam.
Néhány hónap elteltével viszont ráébredtem, hogy szeretek blogot írni. Közben a külső megjelenésen is alakítottam és elnyerte azt a formát, amit szerettem volna. Ugyanakkor éreztem, hogy nem szerencsés egy blogon belül a saját munkáimat és a művészeti órákon résztvevő tanítványaim alkotásait is megjeleníteni, mert nehezen követhető az olvasóim számára.
2010. decemberében megalakult a Mesemadár-műhely, amelynek külön blogot indítottam. Így ez a felület megmaradt saját alkotásaimnak.

És elmondhatom, hogy nagyon jó dolog naplót írni a nagyvilágnak.:) Szeretem, amikor megkeresnek általa kedves emberek egy-egy ötlettel, kéréssel vagy egyszerűen kifejezik tetszésüket a munkáimról...Ez ad igazán kedvet a folytatáshoz!
Lelkes olvasóimnak pedig külön köszönöm, hogy követik hétről hétre naplómat.:)

Üdvözlettel: Szilvi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése